Stambomen brengen

Op 25 juli 2007 was het dan eindelijk zover, na het zware afscheid, mochten we op visite bij twee van onze puppy's en hun nieuwe families. Na een kleine drie uur rijden arriveerden we in Austerlitz. Hier woont Beer (Wally) met Angelien.
We werden verwelkomt onder luid geblaf. Tjonge wat was hij gegroeid. Na een lekker bakkie koffie en thee hebben we met z'n allen een wandeling gemaakt door het bos. Duffy en Wally waren door dolle heen. Vliegen, rennen, springen het kon niet op. Toen we terug kwamen zaten ze helemaal onder het zand. Jammer genoeg was het alweer tijd om te vertrekken want het volgende bezoek stond alweer op de agenda.
Twintig minuten later stonden we in een woonwijk in Houten. Hier woont Donk met vrouwtje Mirjam en familie. Na enig speurwerk vonden we de voordeur waar Donk al ongeduldig stond te wachten. Helemaal door dolle heen was hij. Duffy en Donk scheurden door de woonkamer of hun leven er vanaf hing. Pppffff.. puppy's, vertel me nog eens hoe lief ze zijn. Ook het konijn werd grondig besnuffeld en bekeken. Uiteindelijk storte Duffy zich onder een stoel neer en konden we ook nog even gezellig bij kletsen. Na een lange maar super gezellige dag gingen we weer richting Eede.
Op 27 juli 2007 was het de beurt aan Sue en haar familie. Zij wonen in 's-Hertogenbosch samen met Tonny, Rob, Monique en baasje Angelique. Ook hier werden we met veel knuffels en likjes verwelkomt. We zijn maar gelijk gaan wandelen in het park om de hoek. Hier konden de zusjes lekker rennen en hebben we de nodige foto's gemaakt. Daarna stond de koffie inclusief de bosche bollen al klaar, hhmmmmm.......heerlijk! Wat hebben we het gezellige gehad. Dit was zeker voor herhaling vatbaar.
Als laatste gingen we bij Mate op bezoek. Dit keer ging de reis naar Middelharnis. Niet zo ver van ons vandaan. Hier woont Mate samen met Claudia, Christina, Heime en Bas. Het was een heerlijk dagje uit. Mate was helemaal door dolle heen om baasje Johnny te zien en pieste van blijdschap op zijn schoenen. Tijdens de wandeling hebben we een bezoekje gebracht aan de kinderboerderij waar vrouwtje Christina werkt en hier ontmoete Duffy voor het eerst een aantal boerderij dieren. Heel spannend allemaal. Tot overmaat van ramp vlogen Duffy en Mate ook nog even door de sloot met als gevolg dat ze helemaal onder de modder zaten. Ach, het zijn ook nog maar puppy's !
Hoe dan ook het was super gezellig om al onze puppy's en hun familie eens thuis te ontmoeten. Dit kan je zeker op de foto's terug zien.

In de auto met papa
In de auto met papaOp visite bij Beerha die pahe ze hebben ook een poesin het bosSamen met vrouwtje Angeliendrie rooie op een rijbroer Beer en zus Duffydag Beer, tot de volgende keerOp visite bij Donk
ha broer!Konijntjes kijkenvader en zoon liefdemet vrouwtje MirjamEn toen weer naar huisBij Sue op visiteGelijk aan de wandelwe gaan spelen!!!en drinkenhier woont een poesen nog een poes
en een hond - Tikaeen familie kiekjemet zMama ik wil dit puppySue met vrouwtje AngeliqueHallo MateVader en zoonMoeder en zoonRennen!!!!Op de kinderboerderijHeel spannend allemaal
Mate met vrouwtje ClaudiaWennen aan de geitenMateGroeps foto 

 DOWN UNDER DOGS

Mandy de Haan
Nijverheidsweg 9
4529 PP Eede
T 0117 49 42 65
mandy@downunderdogs.nl

Laatste update: 16-05-2017