Indi x Starsky  Mate  Sue  Beer  Donk  Duffy

Hieronder vertel ik hoe we de geboorte van onze pups en de weken er na hebben beleefd.
Als je op de namen hierboven klikt kun je lezen hoe het met onze "puppy's" gaat bij hun baasjes.

Op dinsdag ochtend 8 mei 2007 is ons eerste nestje geboren. Om 04.05 uur kwam onze eerste telg op de wereld. Love you Sue is haar naam. Nog geen 20 minuten later kwam No Worry's Mate in ons midden. Toen duurde het wel even maar het wachten was niet voor niets want na ruim een uur mochten we Walk about Wally in onze armen sluiten. Toen een grote verrassing, want we waren nog maar net van de komst van Wally bekomen en zaten rustig te wachten en zonder dat we het in de gaten hadden was onze Spill drop Donk al geboren. Wel even schrikken hoor. En net toen we dachten van dit zal ons moppie viertal zijn kwam er toch ook nog een dame bij : Didgeridoo Duffy is haar naam. Jonge, jonge wat zijn we blij met ons vijftal. Wat zeg ik, helemaal in de wolken! Alles is gezond en tevreden. Moeder Indi en vrouwtje Mandy moeten nog wel even van het hele gebeuren bijkomen maar als we naar deze moppies kijken worden we helemaal blij.

Ik vind het ook wel even leuk om uit te leggen hoe we nu aan de namen van de puppy's zijn gekomen. We wilden het echt Australisch houden (ook al komen de aussies oorspronkelijk niet uit Australië maar uit Amerika maar goed) dus hebben we voor een film gekozen die zich afspeelt in Australië. "Crocodile Dundee " met Paul Hogan in de hoofdrol als Mick Dundee. Elke naam bestaat uit een bepaalde uitspraak of locatie uit de film samen met een personage uit de film.

Tijdens de eerste 3 levens weken waren de hoofd activiteiten drinken, poepen, plassen en slapen. Lekker rustig. Maar zodra de oogjes open gingen was de werpkist al gauw te klein. Langzaam gingen ze op hun wankele pootjes staan om de wijde wereld te ontdekken. Van puppyren naar het terras, van het terras in de ballenbak, van de ballenbak naar de tuin, van de tuin in de auto, van de auto naar de oogarts en ga zo maar door. Alles werd ontdekt, mensen, honden, katten, konijnen, cavia's, een stier, een vijver, de straat, auto's, fietsen, de stofzuiger, teveel om op te noemen. Natuurlijk hebben we zoveel mogelijk foto's gemaakt en gefilmd, want dit was een ervaring om nooit meer te vergeten. 8 weken hebben we met volle teugen genoten van deze 5 aussie monstertjes.

Gewichten van de puppy's:Inmiddels zijn alle puppy's uitgevlogen en wonen bij hun nieuwe baasjes.
Wat valt zo'n afscheid zwaar. Op vrijdag 29 juni zijn twee aussie moppies opgehaald en een dag later, tijdens de Kampioens Club Match van de ASCN hebben we afscheid genomen van nog twee moppies. Met de nieuwe baasjes nog gezellig wat eten en drinken en alle papieren en spulletjes doornemen. Nog een foto voor in het grote foto boek en dan maar zwaaien tot de auto volledig uit het zicht verdwenen is.


Stamboom van de puppy's:

           
           
           
        7 Lotus
          LOF1 103/32
          CH.
    3 Puzzle Red Thunder Des Yeux de Crystal    
        8 Naikane Red Hale Bopp
      LOF1 890/253    
          LOF1 224/79
1 Simply Starsky of Clan Miphydes        
        9 Frieko's Red Indian Summer
  NHSB Bijl. G-1-2558161        
  Bitmap 4 Horsemans's Phrenitic Phyrne   Niet geverifieerd ASCA E757768
         
    Bijl: G-0-2169042 10 Farmhouse Linda
         
        Niet geverifieerd ASCA E72098
         
      11 Mistrettas Painted Lizard
        AKC DL468749/03
         
  5 Gearharts American Express    
    Imp.(AMER) AKC DN006994/02    
2 Indiana Golden Eagle Valley   HD A 12 Gearharts Grand Truffle
      NHSB 2455390   AKC DL816857/04
   NHSB 2455390        
        13 Some Kind of Magic's Yustahsome
      Kamp.   ALSH 57758
    6 Dutch Lakota Crystal Eagle   NL.Ch.
      HD A    
      N.H.S.B. Bijl. G-2-2380655 14 Wyndanwood Indian Spirit
          N.H.S.B. Bijl.G-1-2180192       
          HD TC
           
           

 

Indi in de werpkist
Indi in de werpkistdikke buikpuffen met het baasjewachten duurt langEn dan wordt de eerste pup geboren!geborenwegen op de keuken weegschaalpuppymoeder liefdeLove you Sue
No worryWalk about WallySpill drop DonkDidgeridoo DuffyDrinken bij mamapap eten De dierenarts op visiteelke week op de weegschaalSpelen in de ballenbakliggen in de ballenbakMet oma Hannie onderweg naar de oogarts
met papa en mama op de fotoDoor de tunnelSue, Duffy en DonkDonk, Wally en MateBrokjes eten 

 DOWN UNDER DOGS

Mandy de Haan
Nijverheidsweg 9
4529 PP Eede
T 0117 49 42 65
mandy@downunderdogs.nl

Laatste update: 16-05-2017